Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Рецепт на вихідні: пісний грибний суп з квасолею

Пісний грибний суп з фасоллю

Приготування цього чудового супу не забере багато часу, а смак відразу ж змусить внести цей рецепт в вашу кулінарну книгу.

Інгредієнти:

Квасоля (біла) - 1 стакан
Картопля (середнього розміру) - 4 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Печериці (свіжі) - 250-300 г
Спеції (сіль, перець чорний мелений, за смаком)
Зелень (петрушка, кріп, за смаком і бажанням)

Як готувати пісний грибний суп із квасолею:

1. Суху квасолю потрібно замочити приблизно на 5 годин (або на ніч) і відварити до готовності.

2. Гриби очистити, нарізати досить дрібно.

3. Цибулю теж очистити і нарізати дрібними кубиками.

4. Картоплю очистити, нарізати досить великими кубиками. Все скласти в каструлю.



5. Залити суміш водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності картоплі. Можна замість води використовувати грибний бульйон - суп буде з ще більш вираженим грибним смаком і ароматом.

6. Коли картопля звариться, каструлю зняти з вогню, додати приблизно 3 / 4 квасолі і розім´яти вміст каструлі товкачкою. З грибами та цибулею нічого не відбудеться, а картопля і квасоля перетворяться на пюре, що нам і потрібно.

7. Додаємо квасолю (відкладену), повертаємо суп на вогонь, додаємо сіль, перець за смаком, доводимо до кипіння і варимо пару хвилин.

8. Додаємо нарізану зелень і даємо супу настоятися хвилин 5-10.

Приємного апетиту!

За матеріалами woman.delfi.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас