РЕЦЕПТ № 2: Печений гарбуз
ТРЕБА:Столовий сорт гарбуза - 1 штука
ГОТУЄМО: Для цієї страви потрібно вибирати гарбуз солодкий, столовий. Розріжте плід на часточки, як кавун, і поставте на деко. Температура в духовці повинна бути порядку 210-250 ° С. Враховуйте, що скибочки повинні бути тонкими. Так гарбуз приготується швидше.
РЕЦЕПТ № 3: Десерт банановий
ТРЕБА:Банани великі - 4 штуки
Ківі - 2 штуки
Лимон - 1 штука Апельсин - 1 штука
Кокосова стружка - 1 / 2 склянки
ГОТУЄМО: Банани надрізати не дуже товстими кружечками, не розрізаючи до кінця. Ківі очистити і порізати скибочками. Лимон і апельсин очистити, прибрати кісточки і нарізати точно також як і ківі. У розрізи бананів вставити, чергуючи, скибочки ківі, лимона і апельсина. Посипте банани кокосовою стружкою. Перед подачею охолодити.
За матеріалами kp.ua