Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пісне меню: ароматний гороховий супчик, печений гарбуз і банановий десерт

Ароматний гороховий супчик

РЕЦЕПТ № 1: Гороховий суп

ТРЕБА:

Горох - 1 стакан
Картопля - 3-4 бульби
Морква – 2 штуки
Цибуля - 1 головка
Лавровий лист і зелень за смаком.

ГОТУЄМО: Горох замочити в холодній воді на 2-3 години. Після цього довести воду з горохом до кипіння. У киплячу основу покласти нарізану кубиками картоплю, потерти на крупній тертці моркву, нашаткувати цибулину і все це відправити в суп. Наприкінці варіння посолити, покласти сушену або свіжу зелень, лавровий лист.

РЕЦЕПТ № 2: Печений гарбуз

ТРЕБА:

Столовий сорт гарбуза - 1 штука



ГОТУЄМО: Для цієї страви потрібно вибирати гарбуз солодкий, столовий. Розріжте плід на часточки, як кавун, і поставте на деко. Температура в духовці повинна бути порядку 210-250 ° С. Враховуйте, що скибочки повинні бути тонкими. Так гарбуз приготується швидше.

РЕЦЕПТ № 3: Десерт банановий

ТРЕБА:

Банани великі - 4 штуки
Ківі - 2 штуки
Лимон - 1 штука Апельсин - 1 штука
Кокосова стружка - 1 / 2 склянки

ГОТУЄМО: Банани надрізати не дуже товстими кружечками, не розрізаючи до кінця. Ківі очистити і порізати скибочками. Лимон і апельсин очистити, прибрати кісточки і нарізати точно також як і ківі. У розрізи бананів вставити, чергуючи, скибочки ківі, лимона і апельсина. Посипте банани кокосовою стружкою. Перед подачею охолодити.

За матеріалами kp.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас